Kroppsbehandling

Sothys

Välkommen in i Sothys värld.

Sothys, en värld av elegans och sensualitet, ett legendariskt namn som representerar kvalitet och prestige i skönhetssalonger och spa över hela världen.

Hanakasumi™

Med inspiration från Japanska traditioner tar denna behandlingen med dig på en sensorisk resa fylld av utsökta dofter och texturer. Hanakasumi™  passar alla som önskar en avslappnande och närande behandling för kropp och sinne. Du får en dubbel peeling, mekanisk och enzym, och massage av hela kroppen med fokus på fötterna, allt paketerat i en totalt avslappnande ritual.

Boka 60 min 995 kr

Sensation Oriental

An exceptional spa treatment protocol inspired by ancestral Oriental rites: an unctuous enzymatic gel prepares the body for exfoliation, then an exclusive Sothys modelling with a scrubbing terracotta stone inspired from traditional oriental techniques. A unique escaping moment with aromatic notes of myrrh and amber which leaves an unforgettable memory as you take the exfoliating stone home with you.

Boka 60 min 995 kr

Natura Bissé

Sofistikerad elegans, kvinnlig intuition och effektivitet är grundstenarna i NATURA BISSÉ som är globalt erkända för deras banbrytande teknologi inom resultatdriven hudvård och spa-behandlingar i världsklass. Utsökt konsistens, avancerade formuleringar och prisbelönt forskning skapar den perfekta kombinationen för hälsosam, vacker hud i alla åldrar och för alla hudproblem.
NATURA BISSÉ’s filosofi är att överraska och att inom estetikvärlden sätta trenderna. De kombinerar de mest avant-garde trenderna med teknologisk innovation och traditionella terapiformer från olika kulturer. NATURA BISSÉ väcker sinnena genom unika ritualer från topp till tå, vilket ger en känsla av inre balans och välbefinnande.
NATURA BISSÉ’s mål är att erbjuda effektiviteten av tekniken inom estetisk medicin tillsammans med välbefinnandet i en spa-upplevelse, där varje behandling är en upplevelse! Deras behandlingar är lösningen på de olika behoven huden har; de använder de mest lämpliga verktygen och utgår alltid från att vara av högsta klass och alltid ge den främsta servicen. På grund av detta har NATURA BISSÈ blivit utnämnda till FORBES TRAVEL GUIDE ́S enda officiella hudvårdsmärke.

Lomi Juma

Förbättrar mikro-cirkulationen och återställer balans och harmoni mellan kropp och själ. En resa till en fridfull oas för att stressa ner och nå både fysiskt och mentalt välmående.

Boka 60 min 1295 kr

Quirogolf

En djupmassage idealisk för att lindra och minska muskelspänning, stelhet och ledsmärta. En unik teknik med golfbollar som hjälper till att lindra stela och ömma muskler och lämnar dig avslappnad och lugn.

Boka 60 min 1295 kr